Trainingen

"Ik wil blijven leren"

Wij geloven in een leven lang leren. Met onze trainingen zorgen wij ervoor dat jullie als organisatie nieuwe kennis en vaardigheden ontwikkelen en deze in de praktijk toe kunnen passen.

Hier kunnen wij jou bij helpen

Communicatietraining

Communicatie is meer dan alleen zenden, het gaat erom of je verbinding hebt en hoe jouw boodschap bij de ander aankomt. Tijdens onze training gaan we aan de slag met het leren herkennen van verschillende communicatiestijlen en het toepassen hiervan.

Leiderschapstraining

'Ze luisteren niet naar me en doen niet wat ik zeg!' We denken vaak dat leidinggeven over de ander gaat, maar leiderschap begint bij jezelf. Tijdens onze leiderschapstraining gaan we ontdekken waar jouw kracht ligt en hoe je dit kunt inzetten om meer uit het team te halen.

Trainingen op maat

Wij vinden het belangrijk dat jullie écht verder komen en de volgende dag aan de slag kunnen met de verse kennis en skills. Daarom zijn onze trainingen op maat en zorgen we voor een praktische insteek. We geven een aantal trainingen zelf en werken met verschillende partijen samen om specifieke trainingen te verzorgen.

Deze stappen zetten wij samen

1.

Ambitie

Wat wil jij bereiken?

Wij duiken in jouw toekomstbeeld en dromen voor de organisatie om de missie en visie te bepalen. Samen onderzoeken wij de mogelijkheden en bepalen wij de doelstellingen. Vervolgens nemen wij iedereen binnen de organisatie hierin mee zodat alle neuzen dezelfde kant opstaan.

2.

Aanpak

Hoe gaan wij het doen?

Nu wij weten waar jij met de organisatie heen wilt, kunnen wij samen de route gaan bepalen. Wij analyseren wat nodig is, bepalen de volgorde en vormen projectgroepen met zoveel mogelijk collega's om betrokkenheid en draagkracht te creëren.

3.

Actie

Aan de slag!

Wij steken samen de handen uit de mouwen om de veranderingen door te voeren. Want jij hebt pas iets aan die mooie plannen als ze ook geïmplementeerd zijn. Daarom helpen wij om patronen te doorbreken, weerstand om te buigen en resultaten te behalen.

Met deze werkwijze behalen we zichtbaar resultaat. Waar kun je dan aan denken? Meer structuur, gemotiveerd management, excellerende medewerkers en betere prestaties.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op