Trainingen

"Ik wil blijven leren"

Wij geloven in een leven lang leren. Met van onze trainingen zorgen wij ervoor dat jullie als organisatie nieuwe kennis en vaardigheden ontwikkelen en deze in de praktijk toe kunnen passen.

Hier kunnen wij jou bij helpen

Communicatietrainingen

Binnen een organisatie is een goede communicatie erg belangrijk. Wij geven trainingen waarbij je verschillende communicatiestijlen leert kennen en hoe je ze in de praktijk herkent en zelf toepast. Onder begeleiding van ons en aan de hand van onze hand-out ga je in de praktijk aan de slag om jouw communicatie skills toe te passen.

Leiderschapstrainingen

Wij geven leiderschapstrainingen op verschillende niveau's: voor beginnend leidinggevenden tot doorgewinterde ondernemers. We helpen hen om het team in beweging te krijgen en te blijven verbeteren zodat zij als leider het verschil kunnen maken binnen de organisatie.

Deze stappen zetten wij samen

1.

Ambitie

Wat wil jij bereiken?

Wij duiken in jouw toekomstbeeld en dromen voor de organisatie om de missie en visie te bepalen. Samen onderzoeken wij de mogelijkheden en bepalen wij de doelstellingen. Vervolgens nemen wij iedereen binnen de organisatie hierin mee zodat alle neuzen dezelfde kant opstaan.

2.

Aanpak

Hoe gaan wij het doen?

Nu wij weten waar jij met de organisatie heen wilt, kunnen wij samen de route gaan bepalen. Wij analyseren wat nodig is, bepalen de volgorde en vormen projectgroepen met zoveel mogelijk collega's om betrokkenheid en draagkracht te creëren.

3.

Actie

Aan de slag!

Wij steken samen de handen uit de mouwen om de veranderingen door te voeren. Want jij hebt pas iets aan die mooie plannen als ze ook geïmplementeerd zijn. Daarom helpen wij om patronen te doorbreken, weerstand om te buigen en resultaten te behalen.

Met deze werkwijze behalen we zichtbaar resultaat. Waar kun je dan aan denken? Meer structuur, gemotiveerd management, excellerende medewerkers en betere prestaties.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op