Trainingen

"Ik wil blijven leren"

Wij geloven in een leven lang leren. Met van onze trainingen zorgen wij ervoor dat jullie als organisatie nieuwe kennis en vaardigheden ontwikkelen en deze in de praktijk toe kunnen passen.

Hier kunnen wij jou bij helpen

Haal meer uit jezelf, jouw team en organisatie

Wij geloven dat er meer in mensen zit en het is ons doel om dit potentieel te benutten. Daarom werken we samen met het MKB Ontwikkelcentrum.

MKB Ontwikkelcentrum

Vanuit het MKB Ontwikkelcentrum bieden we masterclasses, trainingen, coachingstrajecten, programma's en teambuilding aan om je te helpen bij het ontwikkelen van jezelf, het team of jouw volledige organisatie. Bezoek de voor meer informatie: www.mkbontwikkelcentrum.nl

Hoofdtrainer Michaël

Michaël van Leijen is de hoofdtrainer van het MKB Ontwikkelcentrum. Hij heeft jarenlange ervaring als trainer en coach. Samen met organisaties en medewerkers gaat hij de uitdaging aan om ambitie om te zetten in resultaat.

Deze stappen zetten wij samen

1.

Ambitie

Wat wil jij bereiken?

Wij duiken in jouw toekomstbeeld en dromen voor de organisatie om de missie en visie te bepalen. Samen onderzoeken wij de mogelijkheden en bepalen wij de doelstellingen. Vervolgens nemen wij iedereen binnen de organisatie hierin mee zodat alle neuzen dezelfde kant opstaan.

2.

Aanpak

Hoe gaan wij het doen?

Nu wij weten waar jij met de organisatie heen wilt, kunnen wij samen de route gaan bepalen. Wij analyseren wat nodig is, bepalen de volgorde en vormen projectgroepen met zoveel mogelijk collega's om betrokkenheid en draagkracht te creëren.

3.

Actie

Aan de slag!

Wij steken samen de handen uit de mouwen om de veranderingen door te voeren. Want jij hebt pas iets aan die mooie plannen als ze ook geïmplementeerd zijn. Daarom helpen wij om patronen te doorbreken, weerstand om te buigen en resultaten te behalen.

Met deze werkwijze behalen we zichtbaar resultaat. Waar kun je dan aan denken? Meer structuur, gemotiveerd management, excellerende medewerkers en betere prestaties.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op