Wij willen samen ondernemen

In 2018 hebben wij, Harry Zandbergen en Erik Snellaars, YoungResultants opgericht. Hiermee volgen wij onze passie: ondernemers helpen bij de ontwikkeling en groei van hun organisatie. Met veel plezier pakken wij projecten op die op de plank blijven liggen en helpen we met de uitvoering daarvan.

Dit kunnen wij niet alleen

Daarom verzamelen wij mensen om ons heen die elkaar aanvullen qua kennis en vaardigheden. Zo kunnen we het MKB regionaal helpen bij ieder ondernemersvraagstuk.

Wij geloven in een leven lang leren

Waarbij de ene generatie leert van de andere generatie door met elkaar te werken. Daarom zetten we HBO en WO studenten en jonge professionals in bij de uitvoering van projecten. Op deze manier stimuleren we het ondernemerschap en houden we talent in de regio.

Door ervaring te combineren met een frisse blik, bedenken wij creatieve  oplossingen

Frisse blik

Waarom kiezen wij ervoor om jonge HBO'ers en WO'ers in te zetten bij de uitvoering van onze projecten? Dat is heel simpel: omdat wij blij van ze worden. Wij geloven in hun frisse blik, onbevangen houding en kersverse (digitale) skills.

Onze Talenten

Ervaring

Van MKB/familiebedrijf tot corporate en (semi-) overheid: onze Resultants hebben binnen verschillende organisaties ervaring opgedaan, vaak in adviserende of leidinggevende rollen. Deze brede ervaringen nemen zij mee naar jouw organisatie om praktische oplossingen te bieden.

Onze Resultants

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op