Verkoop

"Ik wil meer klanten"

Welke kansen zijn er voor new business, cross- en upselling? Wij onderzoeken waar de meeste potentie ligt en gaan samen aan de slag om meer omzet en resultaat te genereren.

Hier kunnen wij jou bij helpen

Onderzoek

Welke kant beweegt de markt op? Wat doen de concurrenten? Welke klanten leveren het meeste resultaat op?

Waar ligt jouw potentie?

Om deze vraag te beantwoorden gaan we aan de slag met een of meerdere van de volgende onderdelen:

Marktanalyse
Concurrentieanalyse

Op basis van de gevonden informatie stellen we een plan van aanpak of een groeistrategie op. Zo kun jij onderbouwde keuzes maken.

Salesboost

Wij ondersteunen organisaties bij verschillende commerciële uitdagingen. We helpen jouw organisatie om meer klanten te werven, om meer omzet te behalen uit bestaande klanten en om de totale omzet te laten stijgen. Ook trainen en coachen wij medewerkers om de huidige sales kwaliteiten te optimaliseren.

Relatiemanagement

Potentiële klanten zijn belangrijk voor een organisatie, maar bestaande klanten zijn voor een organisatie ook erg belangrijk. Bestaande klanten vertrouwen je namelijk vaak al, waardoor het gemakkelijker is om deze klanten te interesseren voor meer producten of diensten.

Wij helpen organisaties met het verbeteren van het onderhouden van de relatie tussen (bestaande) klanten en de organisatie. Hierdoor neemt de tevredenheid en loyaliteit van de klant toe en kan er meer omzet gerealiseerd worden.

Deze stappen zetten wij samen

1.

Ambitie

Wat wil jij bereiken?

Wij duiken in jouw toekomstbeeld en dromen voor de organisatie om de missie en visie te bepalen. Samen onderzoeken wij de mogelijkheden en bepalen wij de doelstellingen. Vervolgens nemen wij iedereen binnen de organisatie hierin mee zodat alle neuzen dezelfde kant opstaan.

2.

Aanpak

Hoe gaan wij het doen?

Nu wij weten waar jij met de organisatie heen wilt, kunnen wij samen de route gaan bepalen. Wij analyseren wat nodig is, bepalen de volgorde en vormen projectgroepen met zoveel mogelijk collega's om betrokkenheid en draagkracht te creëren.

3.

Actie

Aan de slag!

Wij steken samen de handen uit de mouwen om de veranderingen door te voeren. Want jij hebt pas iets aan die mooie plannen als ze ook geïmplementeerd zijn. Daarom helpen wij om patronen te doorbreken, weerstand om te buigen en resultaten te behalen.

Met deze werkwijze behalen we zichtbaar resultaat. Waar kun je dan aan denken? Meer structuur, gemotiveerd management, excellerende medewerkers en betere prestaties.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op