Business Coaching

"Ik wil samen ondernemen"

Als ondernemer kun je soms het gevoel hebben er alleen voor te staan. Wij gaan naast je staan, als sparringpartner en coach, om aan de slag te gaan met de onderwerpen die jou vooruit gaan helpen.

Hier kunnen wij jou bij helpen

Conflictsituaties

Conflicten binnen een organisatie zijn erg vervelend, maar zijn meestal goed op te lossen. Wij kunnen jou helpen bij het oplossen van een specifiek conflict, door middel van coaching. Ook geven wij trainingen over hoe je een conflict kan voorkomen en hoe je het beste om kan gaan met een conflict.

Eenzame ondernemer

Als ondernemers kun je het gevoel hebben dat je alleen bent, alleen alle keuzes moet maken en ook vindt dat je het allemaal zou moeten kunnen of weten. Je mist een sparringpartner, iemand die je in vertrouwen kunt nemen.

Wij begeleiden en helpen ondernemers die hier last van hebben. Wij zorgen er samen met jou voor dat je weer vertrouwen in jezelf krijgt en dat je leert bepaalde dingen binnen de organisatie los te laten. Wij zijn jouw stok achter de deur.

Opvolgingsvraagstukken

Wanneer de tijd is gekomen om het stokje door te geven aan bijvoorbeeld de volgende generatie van de familie is het belangrijk dat dit op de juiste manier verloopt. Wij begeleiden familiebedrijven met opvolgingsvraagstukken, waarbij de focus ligt op de persoonlijke relaties tussenfamilieleden, zodat deze in stand blijft.

Deze stappen zetten wij samen

1.

Ambitie

Wat wil jij bereiken?

Wij duiken in jouw toekomstbeeld en dromen voor de organisatie om de missie en visie te bepalen. Samen onderzoeken wij de mogelijkheden en bepalen wij de doelstellingen. Vervolgens nemen wij iedereen binnen de organisatie hierin mee zodat alle neuzen dezelfde kant opstaan.

2.

Aanpak

Hoe gaan wij het doen?

Nu wij weten waar jij met de organisatie heen wilt, kunnen wij samen de route gaan bepalen. Wij analyseren wat nodig is, bepalen de volgorde en vormen projectgroepen met zoveel mogelijk collega's om betrokkenheid en draagkracht te creëren.

3.

Actie

Aan de slag!

Wij steken samen de handen uit de mouwen om de veranderingen door te voeren. Want jij hebt pas iets aan die mooie plannen als ze ook geïmplementeerd zijn. Daarom helpen wij om patronen te doorbreken, weerstand om te buigen en resultaten te behalen.

Met deze werkwijze behalen we zichtbaar resultaat. Waar kun je dan aan denken? Meer structuur, gemotiveerd management, excellerende medewerkers en betere prestaties.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op