HR

"Ik wil goed personeel"

Goed personeel is de basis van elke organisatie. Daarom is het belangrijk om het juiste personeel te vinden en te binden. Wij helpen je in het hele proces van onboarding tot doorgroeien en personeelszaken.

Hier kunnen wij jou bij helpen

Strategie

Wij helpen jou met het vinden van een passende strategie om het personeel (nog) meer te verbinden met elkaar en met de organisatie. Om jouw personeel te behouden, is een hoge werknemerstevredenheid van belang. We kunnen ook klein beginnen, bijvoorbeeld met het inrichten van een Functie- en Salarishuis.

Talentontwikkeling

Samen met de organisatie gaan wij aan de slag om het maximale uit het personeel te halen. Wij kijken naar de ontwikkelbehoefte en maken daarvoor een passend plan. Dit kan een werkwijze voor de volledige organisatie zijn of een specifiek programma dat is bestemd voor een selecte groep.

Goed personeel

Het vinden van het juiste personeel, dat past bij jouw organisaties, kan lastig zijn. Daarom helpen wij bij de werving van nieuw personeel. Hierbij kijken wij verder dan alleen het CV en gaan we opzoek naar een persoonlijke match, die past bij zowel de organisatie als het personeel. Neem contact op voor meer informatie.

Deze stappen zetten wij samen

1.

Ambitie

Wat wil jij bereiken?

Wij duiken in jouw toekomstbeeld en dromen voor de organisatie om de missie en visie te bepalen. Samen onderzoeken wij de mogelijkheden en bepalen wij de doelstellingen. Vervolgens nemen wij iedereen binnen de organisatie hierin mee zodat alle neuzen dezelfde kant opstaan.

2.

Aanpak

Hoe gaan wij het doen?

Nu wij weten waar jij met de organisatie heen wilt, kunnen wij samen de route gaan bepalen. Wij analyseren wat nodig is, bepalen de volgorde en vormen projectgroepen met zoveel mogelijk collega's om betrokkenheid en draagkracht te creëren.

3.

Actie

Aan de slag!

Wij steken samen de handen uit de mouwen om de veranderingen door te voeren. Want jij hebt pas iets aan die mooie plannen als ze ook geïmplementeerd zijn. Daarom helpen wij om patronen te doorbreken, weerstand om te buigen en resultaten te behalen.

Met deze werkwijze behalen we zichtbaar resultaat. Waar kun je dan aan denken? Meer structuur, gemotiveerd management, excellerende medewerkers en betere prestaties.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op