Talenten

Wij helpen het MKB regionaal bij ieder ondernemersvraagstuk. Door studenten en jonge professionals in te zetten bij onze projecten, bieden we talenten een serieuze bijbaan. Zo krijgen zij een kans om zich te ontwikkelen en te groeien. Met deze ervaring ontdekken zij ook hun kwaliteiten en toegevoegde waarde in het bedrijfsleven.

Wij begeleiden onze talenten, helpen hen met zelfontwikkeling en laten ze groeien. Zo stomen we de jongste generatie op de arbeidsmarkt klaar om echt een bijdrage te kunnen leveren binnen organisaties. Tegelijkertijd stimuleert dit het ondernemerschap en houden we jong talent in de regio.

Als student of jong professional zetten wij je in bij verschillende opdrachtgevers. Je werkt mee aan opdrachten die aansluiten bij jouw opleiding en interesses. Bij het matchen kijken we verder dan alleen je CV, we kijken ook naar jouw persoonlijkheid en competenties. Doordat we op projectbasis werken, heb je een flexibele bijbaan waarbij je in aanraking komt met verschillende organisaties en mensen. Hierdoor doe je niet alleen veel ervaring op, je bouwt ook een interessant netwerk waar je later je voordeel uit kunt halen.

Wil jij ook bij ons aan de slag?

Bekijk onze vacatures